De administratie geregeld!

Iedere onderneming in Nederland is wettig verplicht om een administratie bij te houden. Voor vele ondernemers is dit een vervelende en vermoeiende klus. Met een goede administratie weet u als ondernemer echter wat er binnen de onderneming gebeurd op zowel financieel als procesmatig  vlak. Daarnaast helpt een efficiënte administratie om het bedrijf tijd en kosten besparen.

Samenstelling van een jaarrekening

Op basis van de ontvangen gegevens uit de administratie maakt adminstratiekantoor KUBUS Harderwijk de boekhouding voor u op, eventueel aangevuld met het opstellen van een jaarrekening. Door alle informatie te verzamelen krijgt u echt inzicht in de financiële situatie van de onderneming. Administratiekantoor KUBUS Harderwijk bespreekt de jaarrekeningen in een persoonlijk gesprek, en adviseert u waar dat nodig is.

Het opzetten van een ondernemingsplan

Het maken van een ondernemingsplan is iedere ondernemer aan te raden. Mocht u als een onderneming gaan starten en een krediet nodig hebben van de bank, dan kan een ondernemingsplan door de bank als onderbouwing worden gezien. Administratiekantoor KUBUS Harderwijk kan u terzijde staan bij het opstellen van een nauwkeurig ondernemingsplan.

  Heeft u vragen en/of opmerkingen? We horen ze graag!

  Naam

  Mailadres

  Onderwerp

  Bericht

  Kubus Coöperatie en haar vestigingen hanteren een privacyverklaring die terug te vinden is in de footer op deze pagina.

  overstappen boekhouder administratiekantoor accountant Kubus

  Jan van Sloten
  Vestiginghouder

  Afspraak Maken?

  Bel ons direct!
  We zitten van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur voor u klaar.

  0341 267 040