Belastingadvies, bij Kubus bent u fiscaal het beste uit.

Fiscale vraagstukken gaan in principe om cijfers en regels. Echter bij KUBUS Harderwijk kijken we verder. Bij elke belastingkwestie waar u privé of uw onderneming mee te maken heeft, kunt u rekenen op onze kennis en expertise. Maar vooral op onze persoonlijke betrokkenheid. Vanuit deze persoonlijke relatie behartigen wij graag uw belangen en helpen u bij het contact met de fiscus.

Belastingregels zijn continu aan het veranderen, ondernemers vinden dit lastig en weten vaak niet meer welke regels ze wel en niet kunnen toepassen. Hoe kunt u deze regels het beste toepassen? En hoe behaalt u het meest gunstige resultaat voor uw onderneming?

Wij helpen u meer dan graag!

Een goede verstandhouding met de belastingdienst is van groot belang. Niemand wil teveel belasting betalen of boetes oplopen. Administratiekantoor KUBUS Harderwijk helpt u niet alleen met raad en daad, maar kan ook een fiscale scan voor u uitvoeren en u adviseren over het behalen van het meeste belastingvoordeel.

Fiscale check

De fiscale check is natuurlijk pas effectief als we uw persoonlijke situatie goed kennen. Neem daarom gerust contact op met uw persoonlijke Kubus-adviseur bij administratiekantoor KUBUS Harderwijk.

Bent u nog geen klant bij Kubus? Dan kunt u ons toch – geheel vrijblijvend – zomaar een fiscale vraag stellen, een probleem voorleggen of een second opinion vragen over uw huidige fiscale situatie of wanneer u twijfelt aan de juistheid van een belastingaangifte.
Zo’n bovenstaande telefonische vraag kost u niks. Voor verdere advisering maakt de Kubus-adviseur een altijd scherpe indicatie van de kosten voor u in een offerte.

Belastingadviseur met lef

Uw Kubus-adviseur weet wat er kan bij de belastingdienst. We berekenen het maximaal haalbare belastingvoordeel, weten alles van boxhoppen en maken graag gebruik van de mogelijkheden om gehoord te worden bij bezwaar. En als het nodig is vragen we om vergoedingen of, in geval van onaanvaardbaar gedrag van een belastingambtenaar, om een vervanger.

Wij voorzien oa in fiscaal advies op het gebied van; 

 ■ Belastingaangiften
 ■ Aanslagen en beschikkingen
 ■ Boekenonderzoek
 ■ Fiscale procesvoering
 ■ Fiscaal advies jaarrekening
 ■ Oudedag voorzieningen
 ■ Fiscaal optimale financiering
 ■ Btw-advies en douanezaken
 ■ Erf en pachtrecht
 ■ Huwelijks vermogens recht
 ■ Schenk- en erfbelasting
 ■ Internationaal belastingrecht
 ■ Loon- en premieheffing
 ■ Loonbelasting
 ■ Sociale zekerheid
 ■ Aansprakelijkheid
 ■ Loonkosten subsidies

  Heeft u vragen en/of opmerkingen? We horen ze graag!

  Naam

  Mailadres

  Onderwerp

  Bericht

  Kubus Coöperatie en haar vestigingen hanteren een privacyverklaring die terug te vinden is in de footer op deze pagina.

  overstappen boekhouder administratiekantoor accountant Kubus

  Jan van Sloten
  Vestiginghouder

  Afspraak Maken?

  Bel ons direct!
  We zitten van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur voor u klaar.

  0341 267 040