KUBUS: ‘Wij gaan voor advies en dienstbaarheid’

Met 104 locaties in het hele land is het een grote speler op de markt, maar wie denkt dat het daardoor een anonieme speler is, komt bedrogen uit. Administratiekantoor KUBUS in Harderwijk stelt zich met alle plezier aan de lezer voor.

Door gebruik te maken van KUBUS administratieve dienstverlening verzekert men zich als klant van de betrokkenheid van medewerkers die alle ins en outs van de branche kennen. Met een achtergrond als financieel directeur en controller, is vestigingshouder Jan van Sloten in staat om allround bedrijfseconomische ondersteuning te bieden aan de klant.

In gesprek met de eigenaar van de vestiging in de stad aan het Veluwemeer. “We zijn inderdaad best een groot bedrijf, landelijk dekkend ook. Wel wil ik graag benadrukken dat we een zelfstandig kantoor zijn. Wij gaan voor advies en dienstbaarheid op het gebied van administratie en al het fiscale gebeuren.” Het werkgebied beslaat uiteraard Harderwijk, maar ook plaatsen als Hierden en Ermelo. Van Sloten, zelf woonachtig in Hulshorst, is zes jaar actief bij KUBUS en dat bevalt hem zeer. Hij begon ooit overigens als assistent-account en was verder onder meer werkzaam bij Reynolds en Scheer&Foppen. Wat dat betreft is hij gepokt en gemazeld in het wereldje.

“Wij hebben hier echte ondernemers op kantoor, wat dat betreft vind je hier geen loonslaven, om het zomaar eens uit te drukken. De branche draait uitstekend moet ik zeggen en wij zoeken nadrukkelijk mee naar producten die passen bij de klant. Echt specifieke ambities hebben wij niet, wij gaan nadrukkelijk verder op de goede manier die wij gewend zijn. Kom dus gerust eens langs bij ons op kantoor.”

  Heeft u vragen en/of opmerkingen? We horen ze graag!

  Naam

  Mailadres

  Onderwerp

  Bericht

  Kubus Coöperatie en haar vestigingen hanteren een privacyverklaring die terug te vinden is in de footer op deze pagina.